×

Change Language

FI EN
×
×

Ryhmät senioreille

Toimintakykyä arkeen!


Aamupäiväcircuit

Aamupäiväcircuit on kuntosaliryhmä, joka sopii hyvin senioreille. Alkulämmittelyn jälkeen kiertoharjoittelu toteutetaan kuntosalilaitteilla. Lihaskuntoharjoittelu painottuu lihaskestävvyteen. Kuntosalilaitteiden tehoa on helppoa napinpainalluksella säätää itselleen sopiviksi. Kukin tekee liikkeet oman kuntonsa mukaan, omaa kehoa kuunnellen. Tunnin päätteeksi on lyhyt venyttely. Harjoittelukerran kesto on yksi tunti. Tervetuloa kuntoilemaan leppoisassa ilmapiirissä!


Ryhmä kokoontuu tiistaisin klo 10-11. Kevään ryhmä toteutuu 9.1.-30.4.2024

Ryhmän hinta 13 €/kerta tai koko syksyn kausi 185 € (17 krt).Voima-ja tasapainoryhmä

Kaatumisen pelko on yleinen yli 65-vuotiaiden miesten ja naisten ongelma. Tästä ikäluokasta vuosittain kaatuu noin kolmannes: joka viides kaatuminen on niin vakava, että joudutaan turvautumaan lääkärin apuun. Pelko kaatumisesta voi vaikuttaa henkilön toimintakyvyn, liikkumisen ja päivittäisten toimintojen laskuun sekä sosiaalisen elämän rajoittumiseen.

 

Kaatumisia voidaan ennaltaehkäistä säännöllisellä lihasvoima- ja tasapainoharjoittelulla. Tutkimusten mukaan säännöllisellä harjoittelulla kaatumisriskiä voidaan vähentää jopa puoleen. Voima- ja tasapainoryhmässä harjoittelu on turvallista ja harjoitteet pystytään muotoilemaan juuri kunkin henkilön tasoon sopivaksi. Liikkumisen apuvälineet saavat olla ryhmässä mukana, tarvittaessa laitteissa siirtymisessä avustetaan. Harjoittelukerta koostuu alkuverryttelystä, voima-ja tasapainoharjoitteista sekä loppuverryttelystä. Ryhmän kesto on yksi tunti.


Ryhmä kokoontuu torstaisin klo 13-14. Kevään ryhmä toteutuu 11.1.-2.5.2024

Ryhmän hinta 13 €/kerta tai koko syksyn kausi 185 € (17 krt)

Kiinnostuitko?

Ota yhteyttä