×

Change Language

FI EN
×
×

Hieronta

Klassinen hieronta
Hieronnalla pyritään parantamaan ja nopeuttamaan lihasten ja pehmytkudosten aineenvaihduntaa sekä helpottamaan kehon kiputiloja. Hieronta sisältää erilaisia klassisia tekniikoita ja niveliin sekä niiden ympäryskudoksiin kohdistuvaa osteopaattista mobilisoivaa hierontaa.

Raskausajanhieronta
Raskauden edetessä kehon painopiste muuttuu, mikä voi aiheuttaa erilaisia lihasjännityksiä ja kiputiloja lantion- ja alaselän alueelle sekä niska-hartiaseudun alueelle. Raskausajanhieronta on turvallista silloin kun raskaus etenee normaalisti. Hieronta tapahtuu asennoissa, jotka ovat miellyttäviä äidille sekä turvallisia vauvalle. Hieronnassa voit käydä missä vaiheessa raskautta tahansa.


Vyöhyketerapeuttinen raskaushieronta
Vyöhyketerapeuttinen raskaushieronta on 75 minuuttia kestävä hoito, joka sopii sekä raskaana olevalle että synnyttäneelle äidille. Se on lempeä ja tehokas hoito, jossa yhdistyy rentouttava koko kehon hieronta sekä vyöhyketerapeuttisten hoitopisteiden hoito korvien ja jalkaterien alueilta. Hieronta helpottaa kehon kipuja, parantaa aineenvaihduntaa, rentouttaa, tasapainottaa hormonitoimintaa, valmistaa kehoa synnytykseen sekä palauttaa kehoa raskauden ja synnytyksen jälkeen.

Hieronnassa voit käydä missä vaiheessa raskautta tahansa. Synnytyksen käynnistävää hoitoa voidaan tehdä raskausviikolta 39+0 lähtien. Hierontaa ei suositella jos sinulla on tulehdustila kehossa, verenvuotoa emättimestä, vatsan tai lantion voimakasta jatkuvaa kipua, säännöllisiä supistuksia ennen rv 37, raskausmyrkytys tai verisuonitukos.


Vyöhyketerapeuttinen vauvahieronta
Vyöhyketerapeuttinen vauvahieronta on alle yhden vuoden ikäisille lapsille annettavaa hierontaa, jonka tarkoituksena on saada vauvalle rentoutunut ja hyvä olo. Hieronta on stimuloivaa sivelyä ja hellää kosketusta. Katsekontakti ja kosketus lisäävät varhaista vuorovaikutusta ja vauva oppii ymmärtämään omaa kehoaan ja tiedostamaan kehon eri osia. Hieronta tukee lapsen kokonaisvaltaista kehitystä ja erityisen tärkeänä sitä pidetään niille lapsille, jotka ovat kokeneet vaikean/pitkäkestoisen syntymän tai joutuneet vastasyntyneenä olemaan erossa vanhemmistaan. Vyöhyketerapeuttisella vauvahieronnalla voidaan helpottaa vauvojen vatsavaivoja sekä koliikkia.
 

Vyöhyketerapeuttinen koko kehon hieronta
Vyöhyketerapeuttinen koko kehon hieronta on 75 minuuttia kestävä hoito. Se on lempeä ja tehokas hoitomuoto, jossa yhdistyy rentouttava hieronta sekä vyöhyketerapeuttisten hoitopisteiden hoito korvien ja jalkaterien alueelta. Hieronta helpottaa kehon kipuja, parantaa aineenvaihduntaa, rentouttaa sekä tasapainottaa hormonitoimintaa. Tämä hoito sopii sinulle, jos haluat rauhoittua arjen keskellä, vähentää stressiä tai muuten hemmotella itseäsi.

Tutustu hinnastoon

Hinnastoon