×

Change Language

FI EN
×
×

Avoimet työpaikat

Haetaan toimintaterapeuttia!

 

Toimintaterapeutiksi Pohjois-Karjalaan, osaksi huippua työporukkaa!

Fysio- ja toimintaterapia Joellan porukka on tiivis, avoin ja lämminhenkinen, kuuden terapeutin työpaikka. Arvostamme ja hyödynnämme toistemme ammattitaitoa asiakkaan parasta ajatellen. Välitön, iloinen kanssakäyminen on meille luonnollinen tapa toimia.

Joella tarjoaa fysio- ja toimintaterapiapalveluita Joensuussa kantakaupungin ja lähikuntien alueella. Olemme toimineet paikallisesti jo vuodesta 1984 alkaen. Uusiin toimitiloihin muutimme 11/2022 ja sen myötä toimipisteen nimeksi tuli Fysio- ja Toimintaterapia Joella. Palveluihimme kuuluu toimintaterapian lisäksi mm. tuki- ja liikuntaelin-, psykofyysinen-, neurologinen- sekä äitiysfysioterapia, hieronta, vyöhyketerapeuttinen vauvahieronta, liikuntaryhmä- ja kuntosalitoiminta.

Työtehtäväsi koostuu pääasiassa lasten ja nuorten yksilötoimintaterapiasta, mutta työskentely myös aikuisten parissa on mahdollista. Kuntoutujat tulevat hyvinvointialueen, Kelan ja vakuutusyhtiön maksusitoumuksilla ja toteutuvat asiakkaan arkiympäristössä tai toimitiloissamme. Meillä on lasten toimintaterapiaan tarkoitettu tila monipuolisine terapiavälineistöineen sekä isompi terapiasali, jota voit hyödyntää aikuisasiakkaiden kanssa. Työnkuvaan voit vaikuttaa kiinnostuksesi mukaan ja mahdollista erityisosaamistasi hyödyntäen. Hallinnoit omaa kalenteriasi ja voit sopeuttaa työtä oman elämäntilanteen ja arjen vaatimuksiin, työskentely myös osa-aikaisena tai tuntityönä ovat mahdollisia. Tarvittaessa sinulla on mahdollisuus yksilölliseen työnohjaukseen. Vapaa-ajallasi voit hyödyntää kuntosaliamme maksutta.

Työssä tarvitset omaa autoa, jonka käytöstä maksetaan verohallinnon mukainen kilometrikorvaus. Alaikäisten kanssa työskenteleviltä tarkistamme rikosrekisteriotteen ennen työn aloittamista. Kerrothan palkkatoiveesi työhakemuksessa.

Mikäli olet ulkopaikkakuntalainen, löydät Joensuun kaupungin sivuilta muuttoagentin, joka auttaa sinua veloituksetta esimerkiksi asunnon tai puolisolle työpaikan etsimisessä: https://www.joensuu.fi/muutameille


Toivottavasti kuulemme sinusta pian!

Lisätiedot ja yhteydenotot:

Sari Vänskä
toimisto(at)joella.fi
puh. 040 594 2411, puhelimitse mm. keskiviikkoisin klo 9-11.00 välillä.

Kiinnostuitko?

Ota yhteyttä