×

Change Language

FI EN
×
×

FysiTrainer -palvelut

"Ammattilaisen kanssa harjoitteluun sai huomattavasti lisää tehoa."

FysiTrainer-palvelut

”Vuosi sitten pystyin juoksemaan muutamia kilometrejä, mutta tästä aiheutui minulle joka kerta pahat kivut alaraajoihin. Halusin kuitenkin harrastaa juoksua, joten kokeilin FysiTrainer-valmennusta. Nyt vuoden yhteisen harjoitustaipaleen jälkeen minulle ei aiheudu juoksusta kipuja ja pysytyn juoksemaan 10 kilometrin lenkkejä viikoittain osana harjoitusohjelmaa.”

FysiTrainer on fysioterapeutti, joka on suorittanut fysioterapeuteille suunnatun PersonalTrainer-koulutuskokonaisuuden. FysiTrainerin tehtävä on ohjata asiakkaan harjoittelua, ravitsemusta ja arjen valintoja siihen suuntaan, että asiakkaan elämäntapoja, jaksamista ja fyysistä kuntoa saadaan parannettua asiakkaan tavoitteiden mukaisesti. Jakson alussa asiakkaan kanssa laaditaan yksilölliset tavoitteet jaksolle. Päästäkseen kohti tavoitetta, harjoittelun on oltava asiakkaalle haastavaa, mieleistä ja tavoitteiden suuntaista. Pelkkä kova harjoittelu ei riitä tavoitteiden saavuttamiseen vaan henkilön kaikki elämän kokonaisuudet (psyykkinen, fyysinen, sosiaalinen) tulee huomioida kokonaisvaltaisesti.

Jakson kartoituskäynti on aina ilmainen, eikä sido sinua mihinkään. Kartoituskäynnillä pohditaan tavoitteita ja suuntaviivoja harjoittelulle. Varaa aika nettiajanvarauksesta aika kartoituskäynnille, niin kartoitetaan kuinka pääsisit kohti omia tavoitteistasii! Jos paketeista ei löydy sinulle sopivaa, voimme muotoilla sinulle juuri sinun tarpeisiisi sopivan paketin. Harjoitus-, kausi- ja viikko-ohjelmat luodaan aina yksilöllisesti asiakkaalle. Harjoittelussa tehdään yhteisiä kestävyysharjoitteita ja hyödynnetään kuntosalia harjoittelun tukena. Yhteisissä juoksuharjoitteissa valmentaja on myös mukana juosten! Olemme valikoineet valmennukseen yhteistyökumppaniksi FirstBeat-life- hyvinvointimittauksen, jota hyödynnetään koko valmennusjaksoajan harjoitteiden rasittavuuden ja palautumisen seurannassa. FirstBeat-life kuuluu valmennusten kuukausihintaan ja mittalaite jää sinulle valmennuksen jälkeen omaksi.  Kuntosalin käyttö valmennuksen aikana kuuluu kuukausihintaan!


FysiTrainer-paketit

Juoksuharrastus alkuun- starttipaketti 
Kesto 3 kuukautta. Sisältää yhteiset harjoitukset, valmentajan tuen puhelimella/ sähköpostitse sekä rajattomasti FirstBeat Life-mittauksia valmennusjakson aikana. Paketin tavoitteena on, että pääset hyvin eväin alkuun juoksuharrastuksessa. Valmennuksessa pureudutaan oikeaoppiseen juoksuharjoitteluun, juoksutekniikkaan sekä ohjataan palauttavat sekä juoksua tukevat harjoitteet.

Pakettien hinnat:
3kk valmennus (FysiTrainer + FirstBeat), tapaamiset 2x/kk:  269€/kk
3kk valmennus (FysiTrainer + FirstBeat), tapaamiset 3x/kk:  349€/kk

Kohti omaa juoksutavoitetta 
Kesto 6 kuukautta. Oletko jo aloittanut juoksuharrastuksen, mutta haaveena on saavuttaa jokin tietty matka tai tavoite, esimerkiksi 5km, 10km tai puolimarathon? Silloin tämä paketti on sinulle! Sisältää yhteiset harjoitukset, valmentajan tuen puhelimella/ sähköpostitse sekä rajattomasti FirstBeat Life-mittauksia valmennusjakson aikana. Paketin tavoitteena on kehittää juoksuharjoittelua, parantaa juoksutekniikkaa taloudellisemmaksi sekä ohjata palauttavat ja juoksua tukeva harjoittelu.

Pakettien hinnat:
6kk valmennus (FysiTrainer + FirstBeat), tapaamiset 2x/kk:  249€/kk
6kk valmennus (FysiTrainer + FirstBeat), tapaamiset 3x/kk:  329€/kk


Tavoitteena Puolimarathon tai Marathon -
Kesto 12 kuukautta. Tavoitteletko pidempää juoksutavoitetta ja haluat mennä kohti päämäärää ammattilaisen avulla? Tämä paketti on silloin sinulle! Sisältää yhteiset harjoitukset, valmentajan tuen puhelimella/ sähköpostitse sekä rajattomasti FirstBeat Life-mittauksia valmennusjakson aikana. Valmennuksen tavoitteena on kehittää juoksuharjoittelua, parantaa juoksutekniikkaa taloudellisemmaksi sekä ohjata palauttavat ja juoksua tukeva harjoittelu. Valmennuksessa pureudutaan erityisesti siihen, minkälaista harjoittelua tarvitaan pitkän matkan juoksuun.

Pakettien hinnat:
12kk valmennus (FysiTrainer + FirstBeat), tapaamiset 2x/kk:  229€/kk
12kk valmennus (FysiTrainer + FirstBeat), tapaamiset 3x/kk:  299€/kk

 

Tutustu hinnastoon

Hinnastoon